Τρόποι Πληρωμής

BitGold – Το χρυσό ηλεκτρονικό πορτοφόλι

 

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!

Οι διακοπές τελείωσαν και σιγά σιγά επιστρέφουμε και πάλι στη δουλειά, ελπίζουμε με λιγότερα προβλήματα για να γράψουμε και κανένα χρήσιμο άρθρο.

Λοιπόν, σήμερα θα μιλήσουμε για το BitGold, ένα σχετικά νέο ηλεκτρονικό πορτοφόλι το οποίο φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδίες μας με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Πριν σας το αποκαλύψω θέλω να επισημάνω πως το BitGold σε θέματα ασφάλειας και αξιοπιστίας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα μεγαθήρια του χώρου.

bitgold

Έχει πίσω του μια σοβαρότατη εταιρεία με πολλούς σοβαρούς επενδυτές, εδρεύει στον Καναδά, όπου έχει νόμιμη άδεια απο την κυβέρνηση να διαπραγματεύεται πολύτιμα μέταλλα, και ελέγχεται απο τους εκεί οργανισμούς καθώς και απο την PWC (ίσως τη μεγαλύτερη εταιρεία ορκωτών ελεγκτών παγκοσμίως).

Αυτό που κάνει όμως το BitGold να ξεχωρίζει είναι ταν ταν ταν… ο χρυσός!

Σωστά διαβάσατε! Κάθε πληρωμή που στέλνετε ή λαμβάνετε αντιστοιχεί σε πραγματικό χρυσό ίσο με την αξία των χρημάτων σας.

Τι μπορείτε να κάνετε με το BitGold;

 

To BitGold είναι ένα κανονικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι όπως το PayPal (μόνη διαφορά είναι πως μέσω του BitGold μπορείς να αγοράζεις χρυσό απλώς καταθέτωντας χρήματα!):

1. Μπορείτε να κάνετε κανονικά ανάληψη σε μετρητά
2. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη σε κανονικές πλάκες χρυσού
3. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για της online αγορές σας στα καταστήματα που δέχονται BitGold (ακόμα δεν είναι πολλά αλλά θα γίνουν στο μέλλον)
4. Μπορείτε να δέχεστε πληρωμές για προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχετε

Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως η ιστοσελίδα του είναι ήδη μετεφρασμένη στα Ελληνικά πράγμα που μαρτυρά τη σοβαρή προσπάθεια που έχουν κάνει.

Για να μη μακρηγορώ, το BitGold είναι μια σοβαρή προσπάθεια και αξίζει να αποκτήσετε ένα λογαριασμό για δύο λόγους

1. θα μπορείτε να αγοράζετε, να πουλάτε, να αποταμιεύετε και γενικά να συναλλάσεστε σε χρυσό

2. τώρα που είναι ακόμα φρέσκο σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χρυσό μέσω τους προγράμματος πρόσκλησης φίλων. Όταν ένας φίλος γραφτεί μέσω του link σας και αυτός και εσείς κερδίζετε 0.025 γραμμάρια χρυσού.

Πατήστε λοιπόν ΕΔΩ, ανοίξτε ένα λογαριασμό και πάνω δεξιά πατήστε στην καρδούλα για να πάρετε το link σας.

ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ BITGOLD ΤΩΡΑ!