Ρουλέτα Συστήματα Κόκκινο/Μαύρο, Μονά/Ζυγά και 1-18/19-36

Ρίσκο : Υψηλό

ρουλέτα συστήματα μονα ζυγα κοκκινο μαυρο

Τα πιο απλά, γρήγορα αλλά ταυτόχρονα και πιο επικίνδυνα συστήματα ρουλέτας είναι τα συστήματα για το Κόκκινο/Μαύρο, Μονά/Ζυγά και 1-18/19-36. Τα συστήματα αυτά είναι επικίνδυνα για την online ρουλέτα καθώς οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται εκεί μπορούν εύκολα να παρακάμπτουν τη λογική στατιστική και να βγάζουν πραγματικά ό,τι θέλουν.

 

 

Ας δούμε λοιπόν το σύστημα.

 

Όπως είπαμε πρίν σε αυτά τα πονταρίσματα παίρνουμε το ποντάρισμά μας επι 2. Δηλαδή αν ποντάρουμε 5 ευρώ στο Μαύρο και έρθει θα πάρουμε πίσω 10 ευρώ.

 

Για να περιορίσουμε τον κίνδυνο πρέπει να παίζουμε σε online καζίνο που προσφέρουν δωρεάν spin, δηλαδή τη δυνατότητα να γυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να χρειάζεται να ποντάρουμε σε κάθε γύρισμα.*

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα καζινο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Λοιπόν, ξεκινάμε γυρνώντας τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε και σημειώνουμε τον αριθμό που έρχεται. Έστω ότι ήρθε το 13, που είναι Μαύρο, Μονό (ODD) και 1-18.

Ξαναγυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε και σημειώνουμε τον αριθμό που έρχεται. Έστω ότι ήρθε το 29, που είναι Μαύρο, Μονό (ODD) και 19-36.

Ξαναγυρνάμε τη ρουλέτα χωρίς να ποντάρουμε και σημειώνουμε τον αριθμό που έρχεται. Έστω ότι ήρθε το 5, που είναι Κόκκινο, Μονό (ODD) και 1-18.

Βλέπουμε ότι η μπίλια έκατσε 3 συνεχόμενες φορές σε Μονό (ODD) αριθμό άρα δημιουργείται μια ευκαιρία για ποντάρισμα. Ποντάρουμε 1 μονάδα στο αντίθετο δηλαδή στο Ζυγό (EVEN) και γυρνάμε τη ρουλέτα.

Έστω ότι ήρθε το 31 που είναι Μαύρο, Μονό (ODD) και 19-36. Χάσαμε αλλά συνεχίζουμε να ποντάρουμε στο Ζυγό (EVEN) αυτή τη φορά διπλασιάζοντας το αρχικό μας ποντάρισμα δηλαδή ποντάροντας 2 μονάδες και ξαναγυρνάμε τη ρουλέτα.

Έστω ότι ήρθε το 28, που είναι Κόκκινο, Ζυγό (EVEN) και 19-36. Κερδίσαμε 4 μονάδες δηλάδη κερδίσαμε τις 3 μονάδες (1 στο πρώτο ποντάρισμα και 2 στο δεύτερο) που ποντάραμε συνολικά συν 1 μονάδα καθαρό κέρδος.

 

Και έτσι λειτουργεί το σύστημα. Δηλάδη όταν δούμε το Κόκκινο ή το Μαύρο, τα Ζυγά ή τα Μονά και τα 1-18 ή τα 19-36 να έρχονται 3 συνεχόμενες φορές ποντάρουμε στο αντίθετο. Όταν χάνουμε συνεχίζουμε να ποντάρουμε στο αντίθετο διπλασιάζοντας κάθε φορά το ποντάρισμά μας μέχρι να κερδίσουμε και κάθε φορά θα κερδίζουμε 1 μονάδα. Σε αυτό το διπλασιασμό οφείλεται ο κίνδυνος του συγκεκριμένου συστήματος γιατί αν δούμε παρακάτω

 

1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024…

Αρκούν 13-14 χαμένες παρτίδες (κάτι που συμβαίνει συχνά ότι και αν σας λένε όσοι πουλάνε συστήματα ρουλέτας στο ίντερνετ) για να φτάσετε το όριο του τραπεζιού (συνήθως 500-1000 ευρώ ή δολάρια) πράγμα που σημαίνει πως είστε αναγκασμένοι να ποντάρετε συνεχώς το όριο του τραπεζιού με αποτέλεσμα να τινάξετε τη μπάνκα σας στον αέρα γιατί πλέον δε θα μπορείτε να διπλασιάζετε οπότε είστε καταδίκασμένοι να χάσετε αρκετά.

 

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΩ;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα για τα καζινο που προτείνουμε.

 

 


Κάνε τώρα εγγραφή με το email σου για να μη χάσεις το επόμενο άρθρο.