Τι είναι Money Makers;

Θεώρησα σωστό να αναλύσω τι ακριβώς θεωρώ πως είναι οι Money Makers και πως χρησιμοποιώ τον όρο για να διαχωρίσω τα άρθρα και τις κατηγορίες τους.

Όπως θα δείτε στο menu των Money Makers έχουν τοποθετηθεί άρθρα σχετικά με συστήματα τυχερών παιχνιδιών όπως Ρουλέτα και Baccarat αλλά και άρθρα σχετικά με πωλήσεις Domain names ή τρόπους για να κερδίζετε χρήματα απο uploading/downloading αρχείων και διαμοιρασμό συνδέσμων.

Ένας Money Maker λοιπόν είναι ένας τρόπος κέρδους μέσω internet αλλά δεν παρέχει, κατα τη γνώμη μου, τη σιγουριά και τη σταθερότητα ώστε να βασίσουμε σε αυτό το εισόδημά μας.

Γνωρίζω μεν ανθρώπους που ζουν απο πωλήσεις Domain Names και βγάζουν σημαντικά ποσά απο αυτό ή ανθρώπους που κερδίζουν σταθερά ποσά σε τυχερά παιχνίδια ή έχουν δημιουργήσει ένα κοινό που κατεβάζει σταθερά τα αρχεία τους αλλά χρειάστηκαν αρκετό χρόνο και χρήμα για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο και νομίζω πως αν αφιερώσετε το χρόνο και το χρήμα σας αλλού θα έχετε καλύτερα και πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Άρα, οι Money Makers είναι τρόποι γρήγορου κέρδους αλλά χωρίς σταθερότητα και σιγουριά για το μέλλον.

Είναι τρόποι που θα σας βοηθήσουν να μάθετε κάποια βασικά πράγματα και θα σας φτιάξουν ένα καλό αρχικό κεφάλαιο ώστε να εξελίξετε τη δουλειά σας.